cinta aku & dia.. kamu di mana??

aku kembali lagi.. ya aku kembali..
sebelum tu salam ku beri.. " Assalamualaikum"..
what kind of story eh aku nk share.. based on title or not..
e2 terpulang.. kadang kita tgk entry org len dr title yg di beri..
or mayB kita yg x faham apa erti d sebalik entry mereka.. emm
aku cuma ingin mengimbas crita di sebalik " Centa Aku & Dia.. tp Kamu d mna??"
sapa kamu..?? kamu adalah seorang manusia..heee adeiii..
"kamu" adalah insan yg hadir d antara aku & dia.. tanpa sdar ataw x sdar...
so, aku nk tnya.. kmu sedar ka..? smada kmu sedar @ tdak kmu ttap salah..
knapa..?? sbb kamu ______ " lu pikir la sndiri...." hee
anda trasa.?? aku mnta maaf.. bkan niat okey... kdg aku trfikir juga..
pnah ka aku jd spty "kamu" ?? alhamdulillah sbb aku blum prnah lagi..
dan aku brkata bg2 sbb kamu adalah kamu.. dan aku adalah aku..
dan aku adalah lah yg pertama dalam cerita " Cinta Aku & Dia " ...
ahahahah aku ktawa... sbb aku x tahu apa yg aku merapu ni..

ok ok stop 4 that story..... now nk story sal "Cinta Aku & Dia" tanpa ada kamu.. bcoz ur not important person..even if u is "Dia" pnya bezfren.. woww dasyat oooo... emmm emmm.. actually aku x taw la nk story apa nii.. aku x da idea sgt nk wat entry kali ni.. langsung x da.. datz y la aku merapu x tentu pasal.. bila bca balik antara faham & tak.. tp nk delete syg plak ehh.. pnat tulis ni taw..heee
papepun stiap org ada kisah centa dia sndiri kan.. bg2 juga aku... so, jgnla jd org diantara cinta.. even kamu ckp kamu x sdar, tp kalo kmu x trima trburu2 & knal dulu kamu bleh elak lagi.. btol x...
kalo nk slahkn llaki, ssah juga.. taw jga kan mcm na sfat llaki ni..
so, ingat taw.. korg jgn jd spt "Kamu" heee ...

k la tu jak la entry hari ni.. karang mkin pnjang entah jadi crita apa lak..ahahahahha
emmm ada ka juga yg bca ni ahh.. hukhuk  
ok gud nyte.....

2 comments:

ain nadzirah said...

setiap hubungan tu akan ade jer munculnye 'kamu' itu. saye phm. pernah rase. huaaa sakit.

kamu ni mcm parasit lah. haha.

yg pntg ignore jer. semoga bahagia.

salam perkenalan. :))

nia ryani said...

ahahaha ya btol 2 ain.. kita x leh lari dr "kamu" .. tp insyaallah bleh elak.. :) salam prkenalan juga :)


up