oppss ooo ooo kamu ketahuan... haha

assalamualaikum pembuka kata...
before start, ceehhhh.. nak tnya la dulu korg ehh..
korg biasa dgr x pkataan stalker ni?? msty biasa kan.. tipu la kalo x pnah dgr...
hey u...!! what r u doing?? i can see u... muahahaha opsss... ooo ooo kamu ketahuan..
actually ni nak bg taw la, sbelum nak warning aku jan stalk2, better warn urself 1st ok... cheng cheng... opsss sory... 
emm mlas aku nk kupas isu ni, wat pning kpala adalah.. so pliz be ur self..hee ntah la apa kaitan.. 
.................................
...................
...........
hohoho next story.......
skang ni kepala aku salu pning2 dah... pndai sdah datg2 migrain aku ni..
adoiiii... last paper ada 7 hari lagi, emm lma gak gap tu taw..
sbb lma sgt la aku da jd sgt pmalas skang ni...heee
mcm ni la kjadiaan stiap pagi..hee
dah bgun, layan lagi ceta running man...ahahaha
tu jak la yg aku layan 2 hari ni, x taw nk tgk apa da..
nk tgk buku, mud lom ada... adeii kembali kembali la wahai mud aku.. hee
nk smbung layan running man luk.. 
daaa

1 comments:

ain nadzirah said...

waahh give me five skit! same lah kite. Running man wajib tgk hari2. walau pon ulang2 episod..sementara nk tggu download episod bru.. haha.


up