x semudah yang di sangka...

assalamualaikum..

1st pada yg masih bcuti tu, happy holiday.... cuti tu cuti juga, keja jgn lupa...heee
ceta sal keja ni, haaa..!! aku ni ada bnyak assignment yg lom siap... grrr bingung2... and now aku kna blelajar semula... belajar semula??? yeahhh babe....

knapa?? sbb aku pnya presentation sal benda yg kna aku belajar smula.... sal yg dulu2  sekolah mnengah kna ajar, tp aku x da blajar lebih dalam la... aku ada blajar pun tyme form 3 jak..heee

       aku :  uik ajar dulu aku bha mcm na "......." bleh trjadi.. sdah aku bca 
               d internet  x ku faham...
       kak :  oo itu yang "@#@############@#@###" faham??
       aku :  apa ko ckp ni?? ahahahahha apa tu morula? apa tu trophoblast??? 
       kak :  eeee ada kan belajar tyme sekolah menengah dalam biology...
       aku :  msalahnya klas kami xda ambil bio,.. eeeeeeeeee
       kak :  oooo bha pg ambil buku ku d dlam...

maka kluar la sdah buku nya ni.... bru la aku faham lpas tgk gmbar2 d dalam...ahahah tu la, x mo msuk klas yg ambil bio.... tgk ni pun ko x taw..ahahahah isk isk..... nasib nasib....


skarang ni tgah tgk2 ni buku, sbb mo cari lagi gmbarnya kan, tuk presentation....huhuu then, sis aku bg lagi satu buku... dia ckp mgkin ada tu sal topic yg aku mo bentang dalam buku tu... na..!! lpas jak aku buka buku tu... arghhh konfem aku x kan buka lagi....ahahahha buduss tol eh... x senonoh...ahahahah adeiiii... korang cr la buku ni ya...hee

hee cr jgn x cari taw... ^_^
aku ingt topic aku ni juz ckp jak mcm dlm internet, tp lo d fikir balik, if aku x taw apa benda suma yg morula la... suma la, konfem aku x dapt trangkan nnty... so study2....heeee

ok la nak sambung... daaaa
peace..!!




1 comments:

Atieqah Arr said...

da follow blog ni, hope awk sudi follow blog saye pulak :)
http://walkietalkiesaya.blogspot.com


up